مجتبی تقوایی سه شنبه 17 فروردین 1395 08:31 ق.ظ نظرات ()

با فرا رسیدن فصل بهار و گرم شدن هوا ، گیاهان صحرا روییده و زیبایی وصف ناشدنی را به منطقه می بخشد  این فصل نه تنها از جهت زیبایی و عطر آگین شدن فضا  با سایر فصول قابل مقایسه نیست بلکه خوراک اهالی روستا نیز بالطبع  باسایر فصول متفاوت شده و بیشتر به سمت غذاهای گیاهی روی می آورند، بعنوان مثال دراین فصل بیشتر  از غذاهایی مانند سرموک ، بَرَنی ، قنُه و………استفاده میکنند  و اما سرموک  گیاهی است دقیقا مشابه پیازچه ولی با بویی بسیار تند و غیر قابل تحمل ( برای برخی افراد) که بیشتر در مزارع زعفران و خریگ(زمین کاشت نشده ) می روید ،

binabaj91.mihanblog.com
2T4K

در روستای بیناباج خانمها به مزارع اطراف روستا رفته و ضمن سیر و گردش و استفاده از فضای سبز روستا مقداری سِرموک می چینند و آنرا تمیز کرده با آب نمک می شویندو سپس با مقداری آب آنرا پخته که پس از پخته شدن بوی آن از بین میرود و پس از پخته شدن به مقدار مورد نیاز تخم مرغ به آن اضافه کرده و بعنوان یک وعده غذایی از آن استفاه میکنند که بسیار هم لذیذ می باشد.