مجتبی تقوایی سه شنبه 17 فروردین 1395 08:27 ق.ظ نظرات ()

با آمدن فصل بهار و زمان شیر دهی گوسفندان یکی از غذاهای مقوی و لذیذ که مورد علاقه روستاییان عزیز بویژه همولایتی های عزیزمان می باشد « چنگال یا چنگالی » است.

این غذای خوشمزه از فراورده های لبنی شیر بنام « سرشیر » درست می شود .

نحوه تهیه :

مقدار قابل توجهی از شیر و سرشیر گرفته شده از روی شیر جوشانده را با شیره انگور مخلوط کرده و سپس در ظرف بزرگی نان را ریز می کنند . در ادامه با مخلوط این دو با دست خوب هم می زنند(اصطلاحا تلید می کنند) و پس از آن نوش جان می فرمایند.

آماده کردن و میل کردن این غذای خوشمزه را معمولا خانواده ها در آخر هفته با حضور فرزندانشان برنامه ریزی می کنند.

Picture 234 (Copy)